2021-11-13 07:55:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma nem az eszeddel, hanem a szíveddel gondolkozol

Napi horoszkóp november 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint harcias napra virrad: szinte kívánod, hogy valakivel hadakozhass, vagy legalább szellemi párbajt vívhass. Inkább az utóbbiban lehetsz sikeres, mert fizikai síkon esetleg sérüléseket szerezhetnél. Az intellektuális kudarc amúgy is csak tanulás.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon mindenkivel remekül kijössz, még azokkal a rokonaiddal is jól érzed magad, akikkel pedig gyakorta van súrlódásod, vitád. Ma a rigolyás személyeket is kenyérre tudod kenni. A mosoly sokra képes, ezt tudtad, de hogy ennyire!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy terveket szősz, de a megvalósításuk egyelőre igencsak nehéznek tűnik. Ne add fel, csak próbáld meg először az apróságokkal kezdeni. Először is a társadat kellene igazán megnyerned magadnak. Ketten többre mentek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a kikapcsolódásé és a szerelemé. Ezt a társadnak is meg kell értenie, ezért jó, ha már előre tudatod vele, hogy ma ne akarjon a barátaival közös programot szervezni. És ez rád is áll. Különben a szerelem máshonnan kopogtat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre hétvége van, de te még most is a billentyűket vered, telefonálsz, ügyintézel. Ne csodálkozz, ha a családod ezt nem nézi túl jó szemmel. Kapcsolódj már végre ki egy kicsit!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nem az eszeddel, hanem a szíveddel gondolkozol. Ez kissé paradoxonnak tűnik ugyan, de ez a szombat márcsak ilyen. Keress valami elfoglaltságot, amit a természetben végezhetsz! Ma csak ez üdít fel. Szívd magad teli levegővel!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tanulásra, új dolgok megismerésére, ismereteid bővítésére keresve sem találhatnál a mainál jobb napot. Kedved támadhat egy tanfolyamra beiratkozni, vagy egy tanulságos könyvet beszerezni, elolvasni. Ne sajnálj több pénzt áldozni a tudásra!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tőled szokatlan módon közlékennyé és barátkozóvá válsz a mai napon. Ezzel jó alkalmat teremtesz valakinek, aki hozzád hasonlóan bátortalan volt eddig, de nagyon szeretett volna már régóta a közeledbe férkőzni. A mai nap mesés lehet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Változtatni akarsz, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezdeni. A mai nap jó alkalom erre, de ehhez nem elég elméleti síkokon működnöd. A tettek mezejére kell lépned: telefon, vagy személyes találkozás formájában. Este sportolj!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Pozitív változásokon megy át az életed, ám te csak elégedetlenkedsz. Hiába látod a jó irányt, valami többre vágysz, nem érzed közvetlenül a jót. Ehhez azonban bizonyos gátak átszakadására lenne szükség. Nagy erőket kell aktivizálnod.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Csendben tennéd a dolgod, nem is gondolsz lázadásra, harcra. Ám a sors úgy hozza, hogy nem hagyhatod annyiban. Ha úgy érzed, súlyos igazságtalanság ért, akkor itt az ideje kiállni az érdekeidért. Esetleg a másokéiért is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma szerencsés napod van: sokan vannak körülötted, és szívesen segítenek neked. Ha nem burkolózol fensőbbséges magányba, akkor ezzel most remekül élhetsz. Nyisd ki a szívedet és az ajtódat, ablakadat! Halld meg a kinti hangokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: